André tegen Janny in Denkend aan Holland: 'Je tas met 32 dildo's is terecht'

André tegen Janny in Denkend aan Holland: 'Je tas met 32 dildo's is terecht'

In Denkend aan Holland ontmoeten Janny van der Heijden en André van Duin een man die allerlei voorwerpen uit de grachten in Amsterdam haalt. Dat kunnen dingen van emotionele waarde zijn voor mensen, hij zoekt nu een ring die een toerist is verloren. Het gekste dat hij ooit heeft opgevist is een tas met 32 dildo’s. “Hoor je dat Janny, hij is terecht”, aldus André.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland hieronder.

Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

André tegen Janny in <em>Denkend aan Holland</em>: 'Je tas met 32 dildo's is terecht' In Denkend aan Holland ontmoeten Janny van der Heijden en André van Duin een man die allerlei voorwerpen uit de grachten in Amsterdam haalt. Dat kunnen dingen van emotionele waarde zijn voor mensen, hij zoekt nu een ring die een toerist is verloren. Het gekste dat hij ooit heeft opgevist is een tas met 32 dildo’s. “Hoor je dat Janny, hij is terecht”, aldus André. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland hieronder. Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Denkend aan Holland: André van Duin bepaalt de route vanaf Amsterdam Bekijk deze video » Janny's Streken: houthakken in Amsterdam-Noord voor een gevulde borrelplank Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's