Denkend aan Holland: André van Duin bepaalt de route vanaf Amsterdam

Denkend aan Holland: André van Duin bepaalt de route vanaf Amsterdam

Vanavond kun je kijken naar een zeer bijzondere aflevering van Denkend aan Holland. Niet Janny van der Heijden maar André van Duin heeft deze keer de route bepaald. De twee stappen samen in Amsterdam op de boot en varen via Marken naar Volendam. Hier gaan ze natuurlijk paling eten en in Volendammer kostuum op de foto…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland hieronder.

Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Denkend aan Holland</em>: André van Duin bepaalt de route vanaf Amsterdam Vanavond kun je kijken naar een zeer bijzondere aflevering van Denkend aan Holland. Niet Janny van der Heijden maar André van Duin heeft deze keer de route bepaald. De twee stappen samen in Amsterdam op de boot en varen via Marken naar Volendam. Hier gaan ze natuurlijk paling eten en in Volendammer kostuum op de foto… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland hieronder. Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Denkend aan Holland: Janny wiedt onkruid op zee Bekijk deze video » Denkend aan Holland: André maakt een nogal bijzondere foto van Janny Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's