ZIEN: trailer Netflix-serie The Empress over tragische leven van Keizerin Sisi

ZIEN: trailer Netflix-serie The Empress over tragische leven van Keizerin Sisi

Netflix heeft de eerste trailer van de serie The Empress vrijgegeven. Maak je klaar voor prachtige kostuums, een beeldschone Elisabeth in het bekende verhaal in een nieuwe jas. Romantiek, schoonheid, intriges en een zwaar leven staan centraal. Bekijk hieronder de trailer van de serie The Empress.

ZIEN: trailer Netflix-serie <em>The Empress</em> over tragische leven van Keizerin Sisi Netflix heeft de eerste trailer van de serie The Empress vrijgegeven. Maak je klaar voor prachtige kostuums, een beeldschone Elisabeth in het bekende verhaal in een nieuwe jas. Romantiek, schoonheid, intriges en een zwaar leven staan centraal. Bekijk hieronder de trailer van de serie The Empress. Elisabeth Amalie Eugenie WittelsbachGrote liefde, een troon, en een heel koninkrijk dat haar bewondert. Maar het pad van Elisabeth (Devrim Lingnau) is allesbehalve makkelijk, want ze moet door intriges, etiquette en taboes haar weg naar Franz (Philip Froissant) vechten. Vanaf 29 september 2022 is de serie Die Kaiserin (ook bekend onder de titel: The Empress) te zien op Netflix. Deze serie bevat 6 afleveringen. Genre: Historie, Romantiek, Drama. ZIEN: in trailer erotische thriller The Next 365 Days is de bloedhete finale in zicht Bekijk deze video » Video: Amerikaanse editie Wie is de Mol? binnenkort terug bij Netflix? Bekijk deze video » ZIEN: Netflix-serie Wednesday met Scream-ster Jenna Ortega in mysterie, chaos, wraak en moord Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: trailer Netflix-serie The Empress over tragische leven van Keizerin Sisi

Elisabeth Amalie Eugenie Wittelsbach
Grote liefde, een troon, en een heel koninkrijk dat haar bewondert. Maar het pad van Elisabeth (Devrim Lingnau) is allesbehalve makkelijk, want ze moet door intriges, etiquette en taboes haar weg naar Franz (Philip Froissant) vechten.

Vanaf 29 september 2022 is de serie Die Kaiserin (ook bekend onder de titel: The Empress) te zien op Netflix. Deze serie bevat 6 afleveringen. Genre: Historie, Romantiek, Drama.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV