Vandaag Inside gemist? Dit heeft Roxane Knetemann geleerd bij de NOS

Vandaag Inside gemist? Dit heeft Roxane Knetemann geleerd bij de NOS

Zaterdag 20 augustus 2022 om 15:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? Dit heeft <em>Roxane Knetemann</em> geleerd bij de NOS Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Roxane Knetemann is een graag geziene bargast in Vandaag Inside. In de Wandelgangen met Wilfred Genee vertelt Roxane over haar tv-optredens bij andere programma’s: "Ik heb geleerd dat ik niet te vaak op mijn mobiel moet kijken om te zien wat mensen over je denken." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Roxane Knetemann is een graag geziene bargast in Vandaag Inside. In de Wandelgangen met Wilfred Genee vertelt Roxane over haar tv-optredens bij andere programma’s: "Ik heb geleerd dat ik niet te vaak op mijn mobiel moet kijken om te zien wat mensen over je denken."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's