ZIEN: brand op schip in Schiedam, brandweer rukte met veel man uit

ZIEN: brand op schip in Schiedam, brandweer rukte met veel man uit

Zondag 21 augustus 2022 om 11:39

In de nacht van zaterdag op zondag is er aan boord van een schip in een droogdok bij Damen Shiprepair aan de Admiraal De Ruyterstraat in Schiedam rond 03.00 uur brand uitgebroken. De brand brak uit tijdens werkzaamheden op het schip. Bekijk de Hart van Nederland-video over de brand hieronder.

De brandweer rukte met meerdere eenheden uit en meldde rond 08.00 uur dat de vlammen minder zijn geworden. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio komt er "best wel wat rook vrij" en trekt die richting een nabijgelegen woonwijk. Maar er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Bekijk de HvN-video over de brand op het schip hieronder.

ZIEN: brand op schip in Schiedam, brandweer rukte met veel man uit In de nacht van zaterdag op zondag is er aan boord van een schip in een droogdok bij Damen Shiprepair aan de Admiraal De Ruyterstraat in Schiedam rond 03.00 uur brand uitgebroken. De brand brak uit tijdens werkzaamheden op het schip. Bekijk de Hart van Nederland-video over de brand hieronder. De brandweer rukte met meerdere eenheden uit en meldde rond 08.00 uur dat de vlammen minder zijn geworden. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio komt er "best wel wat rook vrij" en trekt die richting een nabijgelegen woonwijk. Maar er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Bekijk de HvN-video over de brand op het schip hieronder. Bekijk ook Video: grote brand Beesd (Gelderland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's