Anita Witzier over Festival van de liefde: "Liefdevol, zomers NPO-programma" (video)

Anita Witzier over Festival van de liefde: "Liefdevol, zomers NPO-programma" (video)

Zondag 21 augustus 2022 om 11:56

Vanaf vanavond presenteren Edson da Graça en Anita Witzier het nieuwe programma Festival van de liefde op NPO 1. Anita promoot het nieuwe programma in een Instagramvideo. Bekijk de video hieronder.

Ultieme verrassing
In de eerste aflevering staat de plaats Rotterdam centraal. Hoe is het met de liefde in Rotterdam gesteld? Na een pittige tijd wil Milka haar man Melvin in het zonnetje zetten. Ook Aïsha en Jake wonen in de havenstad. Aïsha onderging een zware operatie en verloor haar geliefde opa. Jake steekt haar een hart onder de riem met een ultieme verrassing.

Het nieuwe programma Festival van de liefde is vanaf zondag 21 augustus wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Anita Witzier</em> over <em>Festival van de liefde</em>: &quot;Liefdevol, zomers NPO-programma&quot; (video) Vanaf vanavond presenteren Edson da Graça en Anita Witzier het nieuwe programma Festival van de liefde op NPO 1. Anita promoot het nieuwe programma in een Instagramvideo. Bekijk de video hieronder. Ultieme verrassingIn de eerste aflevering staat de plaats Rotterdam centraal. Hoe is het met de liefde in Rotterdam gesteld? Na een pittige tijd wil Milka haar man Melvin in het zonnetje zetten. Ook Aïsha en Jake wonen in de havenstad. Aïsha onderging een zware operatie en verloor haar geliefde opa. Jake steekt haar een hart onder de riem met een ultieme verrassing. Het nieuwe programma Festival van de liefde is vanaf zondag 21 augustus wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's