Jennifer Lopez en Ben Affleck onder vuur door trouwlocatie: "Voormalige slavenplantage"

Jennifer Lopez en Ben Affleck onder vuur door trouwlocatie: "Voormalige slavenplantage"

Zondag 21 augustus 2022 om 20:25

Het was al even officieel, Jennifer Lopez en liefje Ben Affleck zijn getrouwd. Afgelopen zaterdag deden ze de ceremonie nog eventjes dunnetjes over, maar aan het extravagante trouwfeest van Jennifer en Ben zit een bitter smaakje.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jennifer Lopez</em> en <em>Ben Affleck</em> onder vuur door <em>trouwlocatie</em>: &quot;Voormalige slavenplantage&quot; Het was al even officieel, Jennifer Lopez en liefje Ben Affleck zijn getrouwd. Afgelopen zaterdag deden ze de ceremonie nog eventjes dunnetjes over, maar aan het extravagante trouwfeest van Jennifer en Ben zit een bitter smaakje. Tekst gaat verder onder de video. Voormalige slavenplantageAmerika-correspondent Michiel Vos vertelt in RTL Boulevard over de duistere geschiedenis achter de locatie van de Bennifer bruiloft: "Het landgoed is daar nieuw gebouwd, maar staat op grond waar vroeger een slavenplantage zou hebben gestaan." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jennifer Lopez en Ben Affleck onder vuur door trouwlocatie: "Voormalige slavenplantage"

Voormalige slavenplantage
Amerika-correspondent Michiel Vos vertelt in RTL Boulevard over de duistere geschiedenis achter de locatie van de Bennifer bruiloft: "Het landgoed is daar nieuw gebouwd, maar staat op grond waar vroeger een slavenplantage zou hebben gestaan."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's