Michiel Vos bloedeerlijk over kansen in De Slimste Mens: "Ken nog net Snelle"

Michiel Vos bloedeerlijk over kansen in De Slimste Mens: "Ken nog net Snelle"

Michiel Vos is vanavond als laatste nieuwe uitdager te zien in De Slimste Mens! De Amerika-deskundige neemt het op tegen cabaretier Erik van Muiswinkel en NPO radio 1-presentator Natasja Gibbs.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Michiel Vos</em> bloedeerlijk over kansen in <em>De Slimste Mens</em>: &quot;Ken nog net Snelle&quot; Michiel Vos is vanavond als laatste nieuwe uitdager te zien in De Slimste Mens! De Amerika-deskundige neemt het op tegen cabaretier Erik van Muiswinkel en NPO radio 1-presentator Natasja Gibbs. Tekst gaat verder onder de video. Interesse in NederlandMichiel Vos woont alweer jaren in de Verenigde Staten met zijn Amerikaanse vrouw. De deskundige is in RTL Boulevard bloedeerlijk over zijn kansen in dit Nederlandse kennisspel: "Op een gegeven moment verlies je de interesse, ik ken nog net Snelle." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv..
TV :
Michiel Vos bloedeerlijk over kansen in De Slimste Mens: "Ken nog net Snelle"

Interesse in Nederland
Michiel Vos woont alweer jaren in de Verenigde Staten met zijn Amerikaanse vrouw. De deskundige is in RTL Boulevard bloedeerlijk over zijn kansen in dit Nederlandse kennisspel: "Op een gegeven moment verlies je de interesse, ik ken nog net Snelle."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv..Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV