Raven van Dorst in Zomergasten over hermafroditisme: "Past niet in het plaatje"

Raven van Dorst in Zomergasten over hermafroditisme: "Past niet in het plaatje"

Een aantal jaar geleden maakte Raven van Dorst bekend dat hen geboren is als hermafrodiet. Dit houdt in dat iemand zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtskenmerken heeft. In Zomergasten vertelt Raven openhartig over diens hermafroditisme.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Raven van Dorst</em> in <em>Zomergasten</em> over hermafroditisme: &quot;Past niet in het plaatje&quot; Een aantal jaar geleden maakte Raven van Dorst bekend dat hen geboren is als hermafrodiet. Dit houdt in dat iemand zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtskenmerken heeft. In Zomergasten vertelt Raven openhartig over diens hermafroditisme. Tekst gaat verder onder de video. Hermafroditisme"Elke vorm van authenticiteit is door het christendom kapot geplet. Het universum staat bol van de tweeslachtigheid maar dat past niet in het plaatje van de christelijke moraal", aldus Raven van Dorst. Toen Raven een baby was zijn alle mannelijke kenmerken medisch verwijderd, om hun lichaam te 'normaliseren' en vrouwelijk te maken. Zomergasten met Raven van Dorst is op zondag 21 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Raven van Dorst in Zomergasten over hermafroditisme: "Past niet in het plaatje"

Hermafroditisme
"Elke vorm van authenticiteit is door het christendom kapot geplet. Het universum staat bol van de tweeslachtigheid maar dat past niet in het plaatje van de christelijke moraal", aldus Raven van Dorst. Toen Raven een baby was zijn alle mannelijke kenmerken medisch verwijderd, om hun lichaam te 'normaliseren' en vrouwelijk te maken.

Zomergasten met Raven van Dorst is op zondag 21 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's