Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita: ‘private skilift’ voor tillen van alle koffers

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita: ‘private skilift’ voor tillen van alle koffers

Maandag 22 augustus 2022 om 11:34

In Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita gaan de dames heerlijk met elkaar zonder de kinderen op vakantie. Maar eenmaal aangekomen in Italië hebben ze een groot probleem: “Hoe krijgen we die 180.000 kilo aan koffers die horrortrap op getild?”, aldus Pauline. Gelukkig ontdekken ze een ‘private skilift’ die ze een handje kan helpen…

Bekijk het fragment van Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita hieronder. Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita is elke zondag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.

<em>Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita</em>: ‘private skilift’ voor tillen van alle koffers In Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita gaan de dames heerlijk met elkaar zonder de kinderen op vakantie. Maar eenmaal aangekomen in Italië hebben ze een groot probleem: “Hoe krijgen we die 180.000 kilo aan koffers die horrortrap op getild?”, aldus Pauline. Gelukkig ontdekken ze een ‘private skilift’ die ze een handje kan helpen… Bekijk het fragment van Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita hieronder. Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita is elke zondag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland. Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita: Florine en Jeroen onthullen het geslacht Bekijk deze video » Echte Gooische Moeders: emotionele afsluiting van een bijzondere reis Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's