Festival van de liefde: Petra werd slachtoffer van geweld in haar relatie

Festival van de liefde: Petra werd slachtoffer van geweld in haar relatie

Maandag 22 augustus 2022 om 14:55

In Festival van de liefde wordt niet alleen maar de liefde gevierd, er worden ook serieuze verhalen gedeeld. Zo doet Petra een boekje open over haar relatie, over hoe ze slachtoffer werd van geweld van haar partner. “Ik had veel eerder weg moeten gaan, natuurlijk.” In het programma gaat ze op date en vindt ze wellicht een nieuwe liefde...

Bekijk de beelden van Festival van de liefde hieronder.

Festival van de liefde is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Festival van de liefde</em>: Petra werd slachtoffer van geweld in haar relatie In Festival van de liefde wordt niet alleen maar de liefde gevierd, er worden ook serieuze verhalen gedeeld. Zo doet Petra een boekje open over haar relatie, over hoe ze slachtoffer werd van geweld van haar partner. “Ik had veel eerder weg moeten gaan, natuurlijk.” In het programma gaat ze op date en vindt ze wellicht een nieuwe liefde... Bekijk de beelden van Festival van de liefde hieronder. Festival van de liefde is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv. Festival van de liefde: wie herkent de zweetlucht van eigen partner? Bekijk deze video » Anita Witzier over Festival van de Liefde: "Niet alleen rozengeur en maneschijn" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's