Bekijk de trailer van Wild Port of Europe: vanaf 20 oktober in de bioscoop

Bekijk de trailer van Wild Port of Europe: vanaf 20 oktober in de bioscoop

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bekijk de trailer van <em>Wild Port of Europe</em>: vanaf 20 oktober in de bioscoop Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Egels, bunzingen, kleine mantelmeeuwen, een torenvalk, konijnen en zelfs zeehonden en exotische wolhandkrabben. Wild Port of Europe neemt je mee in het onverwachte verhaal van deze en andere dieren die leven in het grootste en drukste havengebied van Europa. Daarmee is Wild Port of Europe de enige en echte opvolger van De Nieuwe Wildernis, de meest succesvolle natuurfilm in Nederland ooit. Bekijk de trailer van Wild Port of Europe hierboven. De natuurfilm Wild Port of Europe is vanaf 20 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk ook Bekijk de trailer van Buy My House: vanaf 2 september te zien op Netflix Bekijk deze video » Oogappels seizoen 4 vanaf 7 september te zien: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Wild Port of Europe: vanaf 20 oktober in de bioscoop

Egels, bunzingen, kleine mantelmeeuwen, een torenvalk, konijnen en zelfs zeehonden en exotische wolhandkrabben. Wild Port of Europe neemt je mee in het onverwachte verhaal van deze en andere dieren die leven in het grootste en drukste havengebied van Europa. Daarmee is Wild Port of Europe de enige en echte opvolger van De Nieuwe Wildernis, de meest succesvolle natuurfilm in Nederland ooit.

Bekijk de trailer van Wild Port of Europe hierboven. De natuurfilm Wild Port of Europe is vanaf 20 oktober te zien in de bioscoop.

Actuele video's

Meer actuele video's