Oogappels seizoen 4 vanaf 7 september te zien: bekijk de trailer

Oogappels seizoen 4 vanaf 7 september te zien: bekijk de trailer

Maandag 22 augustus 2022 om 13:28

De vele liefhebbers van het pubergedrag en de drama's in de levens van de hoofdpersonages in Oogappels kunnen zich opmaken voor het nieuwe seizoen van de BNNVARA-hitserie, dat op 7 september van start gaat. Gelukkig zijn alle bekende gezichten zoals Merel (gespeeld door Malou Gorter) en Chris (Thor Braun) wederom van de partij.

Bekijk de trailer van seizoen 4 van Oogappels hieronder:

<em>Oogappels</em> seizoen 4 vanaf 7 september te zien: bekijk de trailer De vele liefhebbers van het pubergedrag en de drama's in de levens van de hoofdpersonages in Oogappels kunnen zich opmaken voor het nieuwe seizoen van de BNNVARA-hitserie, dat op 7 september van start gaat. Gelukkig zijn alle bekende gezichten zoals Merel (gespeeld door Malou Gorter) en Chris (Thor Braun) wederom van de partij. Bekijk de trailer van seizoen 4 van Oogappels hieronder: De eerste aflevering van het vierde seizoen van Oogappels is op woensdag 7 september te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Vlaardinger Ramon Vink viel 107 kilo af in één jaar! (video) Bekijk deze video »
TV :
Oogappels seizoen 4 vanaf 7 september te zien: bekijk de trailer

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Oogappels is op woensdag 7 september te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's