Oogappels seizoen 4 vanaf 7 september te zien: bekijk de trailer

Oogappels seizoen 4 vanaf 7 september te zien: bekijk de trailer

De vele liefhebbers van het pubergedrag en de drama's in de levens van de hoofdpersonages in Oogappels kunnen zich opmaken voor het nieuwe seizoen van de BNNVARA-hitserie, dat op 7 september van start gaat. Gelukkig zijn alle bekende gezichten zoals Merel (gespeeld door Malou Gorter) en Chris (Thor Braun) wederom van de partij.

Bekijk de trailer van seizoen 4 van Oogappels hieronder:

<em>Oogappels</em> seizoen 4 vanaf 7 september te zien: bekijk de trailer De vele liefhebbers van het pubergedrag en de drama's in de levens van de hoofdpersonages in Oogappels kunnen zich opmaken voor het nieuwe seizoen van de BNNVARA-hitserie, dat op 7 september van start gaat. Gelukkig zijn alle bekende gezichten zoals Merel (gespeeld door Malou Gorter) en Chris (Thor Braun) wederom van de partij. Bekijk de trailer van seizoen 4 van Oogappels hieronder: De eerste aflevering van het vierde seizoen van Oogappels is op woensdag 7 september te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oogappels gemist? Zo eist Merel hetzelfde salaris als collega ‘met een piemel’ Bekijk deze video » Zien: Vlaardinger Ramon Vink viel 107 kilo af in één jaar! (video) Bekijk deze video »
TV :
Oogappels seizoen 4 vanaf 7 september te zien: bekijk de trailer

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Oogappels is op woensdag 7 september te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV