Au Pairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Au Pairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Au Pairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van Au Pairs te zien op NPO 3. De afgelopen weken hebben we vier jonge meiden gevolgd die als au pair aan de slag zijn gegaan in de Verenigde Staten. Nu is het tijd om naar huis te gaan. MiamiNoah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23) reizen voor drie maanden af naar Miami, ‘The City of Magic’, om daar aan de slag te gaan als au pair bij Amerikaanse hostgezinnen. De vier meiden zijn voor het eerst lange tijd van huis. En dat terwijl ze in een cruciale levensfase zitten op weg naar volwassenheid. De jongeren komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden. VoodooNoah krijgt het zwaar als de vier meiden een bizar bezoek aan een voodoopriester brengen. Wendie en Imre lopen mee in een modeshow, maar die gaat niet van een leien dakje. Voor Emma gaat een langgekoesterde droom in vervulling. Hierna is het tijd voor de meiden om afscheid te nemen van hun gastgezin en weer terug naar huis te keren. Wat heeft dit avontuur hen geleerd? Bekijk ook Au Pairs: Emma lucht haar hart over iets waar ze al een poos mee zit Bekijk deze video » Emma in Op1 over coming out na Au Pairs-avontuur: "Tranen met tuiten natuurlijk" Bekijk deze video »
Uitzending :
Au Pairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 23 augustus 2022 om 21:19

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van Au Pairs te zien op NPO 3. De afgelopen weken hebben we vier jonge meiden gevolgd die als au pair aan de slag zijn gegaan in de Verenigde Staten. Nu is het tijd om naar huis te gaan.

Miami
Noah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23) reizen voor drie maanden af naar Miami, ‘The City of Magic’, om daar aan de slag te gaan als au pair bij Amerikaanse hostgezinnen. De vier meiden zijn voor het eerst lange tijd van huis. En dat terwijl ze in een cruciale levensfase zitten op weg naar volwassenheid. De jongeren komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden.

Voodoo
Noah krijgt het zwaar als de vier meiden een bizar bezoek aan een voodoopriester brengen. Wendie en Imre lopen mee in een modeshow, maar die gaat niet van een leien dakje. Voor Emma gaat een langgekoesterde droom in vervulling. Hierna is het tijd voor de meiden om afscheid te nemen van hun gastgezin en weer terug naar huis te keren. Wat heeft dit avontuur hen geleerd?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Au Pairs

Actuele video's

Meer actuele video's