Zien: Mark Rutte is aan het wegdutten tijdens het Hoekstra-debat

Zien: Mark Rutte is aan het wegdutten tijdens het Hoekstra-debat

Premier Mark Rutte kan dinsdag 23 augustus maar moeilijk zijn ogen openhouden tijdens het 'Hoekstra-debat' in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Op beelden hieronder van het debat is te zien hoe Rutte af en toe aan het wegdutten is.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Mark Rutte</em> is aan het wegdutten tijdens het <em>Hoekstra-debat</em> Premier Mark Rutte kan dinsdag 23 augustus maar moeilijk zijn ogen openhouden tijdens het 'Hoekstra-debat' in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Op beelden hieronder van het debat is te zien hoe Rutte af en toe aan het wegdutten is. Lees verder onder de video. StikstofdoelenDe Tweede Kamer is vervroegd teruggekeerd van het zomerreces nadat de PVV een spoeddebat aanvroeg vanwege de veelbesproken stikstofuitspraken van Wopke Hoekstra (CDA), die stelde dat de stikstofdoelen niet perse in 2030 gehaald hoeven worden. Bekijk de beelden waarop Mark Rutte bijna in slaapt valt tijdens het Hoekstra-debat hierboven. Bekijk ook Evert Santegoeds trots op vakantiefoto's van Mark Rutte: "In het diepste geheim" Bekijk deze video » Kijk LIVE: spoeddebat Tweede Kamer over stikstofuitspraken Wopke Hoekstra Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Stikstofdoelen
De Tweede Kamer is vervroegd teruggekeerd van het zomerreces nadat de PVV een spoeddebat aanvroeg vanwege de veelbesproken stikstofuitspraken van Wopke Hoekstra (CDA), die stelde dat de stikstofdoelen niet perse in 2030 gehaald hoeven worden.

Bekijk de beelden waarop Mark Rutte bijna in slaapt valt tijdens het Hoekstra-debat hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's