Sigrid Kaag over kritiek op ziekte: "Ik lees al vijf jaar geen sociale media" (video)

Sigrid Kaag over kritiek op ziekte: "Ik lees al vijf jaar geen sociale media" (video)

Minister Sigrid Kaag werd gisteren onwel waarna ze naar het ziekenhuis is gebracht. Ze vertelt vandaag zelf hoe het met haar gaat.

<em>Sigrid Kaag</em> over kritiek op <em>ziekte</em>: &quot;Ik lees al vijf jaar geen sociale media&quot; (video) Minister Sigrid Kaag werd gisteren onwel waarna ze naar het ziekenhuis is gebracht. Ze vertelt vandaag zelf hoe het met haar gaat. OnwelKaag is zich bewust van de kritiek die zij heeft gekregen na haar ziekmelding. "Ik lees al vijf jaar geen sociale media meer", vertelt ze. Daarom is ze ook niet onder de indruk van alle negativiteit. Nadat ze onwel is geraakt, is ze opgevangen in het ziekenhuis en is daar een medische reden gevonden. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook Video: Hans Wiegel voorspelt einde kabinet Rutte IV na clash Kaag en Hoekstra Bekijk deze video » Kijk LIVE: spoeddebat Tweede Kamer over stikstofuitspraken Wopke Hoekstra Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte is aan het wegdutten tijdens het Hoekstra-debat Bekijk deze video »
Nieuws :
Sigrid Kaag over kritiek op ziekte: "Ik lees al vijf jaar geen sociale media" (video)

Onwel
Kaag is zich bewust van de kritiek die zij heeft gekregen na haar ziekmelding. "Ik lees al vijf jaar geen sociale media meer", vertelt ze. Daarom is ze ook niet onder de indruk van alle negativiteit. Nadat ze onwel is geraakt, is ze opgevangen in het ziekenhuis en is daar een medische reden gevonden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV