Beste Zangers met Claudia de Breij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste Zangers met Claudia de Breij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste Zangers met Claudia de Breij gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Beste Zangers is het de beurt aan Claudia de Breij om verrast te worden door haar collega's. Ze neemt naast Jan Smit plaats en bekijkt de optredens van de andere zangers en zangeressen, die Claudia verrassen met covers van haar nummers én liedjes van anderen. Alle fragmenten uit deze uitzending Beste Zangers draait donderdag om Claudia de Breij: hoe zien collega’s haar? Bekijk deze video » Beste Zangers: eerste beelden Sarita Lorena met Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij Bekijk deze video » Zien: Claudia de Breij showt haar 'ordinaire' outfit in Beste Zangers Bekijk deze video » Roxeanne Hazes maakt indruk met Ik Drink in Beste Zangers (video) Bekijk deze video » Video: Blanks schittert in Beste Zangers met Now I Know What Love Is Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Sarita Lorena zingt Mag Ik Dan Bij Jou (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Jaap Reesema zingt Deze Armen voor Claudia de Breij (video) Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Ferdi Bolland zingt At Seventeen (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Nielson maakt indruk met trouwlied Claudia de Breij Recht in m'n Ziel Bekijk deze video » 'Mag ik dan bij jou'Claudia de Breij timmert al sinds eind jaren negentig aan de weg in het theater en is inmiddels uitgegroeid tot een grootheid binnen het Nederlandse muziektheater/-cabaret. Haar shows zitten boordevol humor, maar er is ook ruimte voor gevoelige momenten. Dat bewees ze wel met het nummer 'Mag ik dan bij jou', dat sinds de release in 2011 is uitgegroeid tot een Nederlandstalige evergreen. Herman van VeenWe kennen De Breij dus niet alleen als cabaretière, presentatrice, radio-dj en schrijfster; ze heeft zich inmiddels ook ruimschoots bewezen als singer-songwriter en zangeres. Van kleins af aan is de zangeres fan van Neil Diamond. Zoals Claudia zelf altijd zegt, ligt haar muzikale basis bij Herman van Veen, Neil Diamond en Ramses Shaffy. Bekijk ook Beste Zangers gemist? Claudia de Breij treedt op met 'In mijn bloed' Bekijk deze video » Beste Zangers: Claudia de Breij zingt hertaling 'Better Now' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Beste Zangers is het de beurt aan Claudia de Breij om verrast te worden door haar collega's. Ze neemt naast Jan Smit plaats en bekijkt de optredens van de andere zangers en zangeressen, die Claudia verrassen met covers van haar nummers én liedjes van anderen.

'Mag ik dan bij jou'
Claudia de Breij timmert al sinds eind jaren negentig aan de weg in het theater en is inmiddels uitgegroeid tot een grootheid binnen het Nederlandse muziektheater/-cabaret. Haar shows zitten boordevol humor, maar er is ook ruimte voor gevoelige momenten. Dat bewees ze wel met het nummer 'Mag ik dan bij jou', dat sinds de release in 2011 is uitgegroeid tot een Nederlandstalige evergreen.

Herman van Veen
We kennen De Breij dus niet alleen als cabaretière, presentatrice, radio-dj en schrijfster; ze heeft zich inmiddels ook ruimschoots bewezen als singer-songwriter en zangeres. Van kleins af aan is de zangeres fan van Neil Diamond. Zoals Claudia zelf altijd zegt, ligt haar muzikale basis bij Herman van Veen, Neil Diamond en Ramses Shaffy.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beste Zangers

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV