Evert Santegoeds schrikt van Carice van Houten: 'Net LaToya Jackson'

Evert Santegoeds schrikt van Carice van Houten: 'Net LaToya Jackson'

Thursday 25 August 2022 om 10:30

Evert Santegoeds schrok zich woensdagavond rot toen hij Carice van Houten over de rode loper bij de Nederlandse première van de Halina Reijn-film Bodies Bodies Bodies zag lopen: 'Heeft iemand gevraagd wat er is met Carice?'

'Lijkt op LaToya Jackson'
Hij doelt op haar opvallende kledingkeuze, die ook volledig afgekraakt wordt op sociale media. William Rutten, ook aanwezig in de Shownieuws-studio, oppert dat het misschien wel hip is maar daar wil Santegoeds niets van weten: 'Ze ziet eruit als LaToya Jackson.' Daar moet Tooske Ragas, de presentatrice van dienst, dan wel weer om lachen.

Bekijk de uitzending van Shownieuws hieronder, na 8min00 gaat het over de outfit van Carice van Houten. Onder de video vind je recente beelden van LaToya Jackson.

Evert Santegoeds schrikt van Carice van Houten: 'Net <em>LaToya Jackson</em>' Evert Santegoeds schrok zich woensdagavond rot toen hij Carice van Houten over de rode loper bij de Nederlandse première van de Halina Reijn-film Bodies Bodies Bodies zag lopen: 'Heeft iemand gevraagd wat er is met Carice?' 'Lijkt op LaToya Jackson'Hij doelt op haar opvallende kledingkeuze, die ook volledig afgekraakt wordt op sociale media. William Rutten, ook aanwezig in de Shownieuws-studio, oppert dat het misschien wel hip is maar daar wil Santegoeds niets van weten: 'Ze ziet eruit als LaToya Jackson.' Daar moet Tooske Ragas, de presentatrice van dienst, dan wel weer om lachen. Bekijk de uitzending van Shownieuws hieronder, na 8min00 gaat het over de outfit van Carice van Houten. Onder de video vind je recente beelden van LaToya Jackson. Bekijk ook Pete Davidson: film Bodies Bodies Bodies (Halina Reijn) is ‘geil’ en ‘bloederig’ Bekijk deze video » Halina Reijn over internationaal debuut horrorfilm: "Allemaal nieuwe omstandigheden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Evert Santegoeds schrikt van Carice van Houten: 'Net LaToya Jackson'


Actuele video's

Meer actuele video's