Israel van Dorsten schrijft boek over heftige jeugd in Ruinerwold

Israel van Dorsten schrijft boek over heftige jeugd in Ruinerwold

Donderdag 25 augustus 2022 om 11:46

Israel van Dorsten gaat een boek uitbrengen over zijn heftige jeugd in Ruinerwold. Israel was te zien in de documentaireserie De kinderen van Ruinerwold, waarin vier kinderen openhartig vertellen over hun zware jeugd. Het gezin had jarenlang een verborgen leven, onder het regime van vader Gerrit Jan. Israel is begonnen met schrijven nadat hij in 2019 het huis ontvluchtte en in een dorpscafé om hulp vroeg.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Israel van Dorsten schrijft boek over heftige jeugd in <em>Ruinerwold</em> Israel van Dorsten gaat een boek uitbrengen over zijn heftige jeugd in Ruinerwold. Israel was te zien in de documentaireserie De kinderen van Ruinerwold, waarin vier kinderen openhartig vertellen over hun zware jeugd. Het gezin had jarenlang een verborgen leven, onder het regime van vader Gerrit Jan. Israel is begonnen met schrijven nadat hij in 2019 het huis ontvluchtte en in een dorpscafé om hulp vroeg. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: om deze reden krijgt klusjesman Ruinerwold maar 3 jaar cel Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's