André tegen Janny in Denkend aan Holland: ‘Zit hond Nhaan in je pak?

André tegen Janny in Denkend aan Holland: ‘Zit hond Nhaan in je pak?

Thursday 25 August 2022 om 12:07

In Denkend aan Holland brengen André van Duin en Janny van der Heijden een bezoek aan de KNRM, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Ze krijgen allebei een speciaal pak aan zodat ze kunnen assisteren bij de oefening ‘man overboord’. Maar André heeft eerst nog een belangrijke vraag voor Janny. “Waar heb je Nhaan? Heb je die in dat pak zitten?”, aldus de komiek. “Waar heb je je hond gelaten?”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland hieronder.

Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

André tegen Janny in <em>Denkend aan Holland</em>: ‘Zit hond Nhaan in je pak? In Denkend aan Holland brengen André van Duin en Janny van der Heijden een bezoek aan de KNRM, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Ze krijgen allebei een speciaal pak aan zodat ze kunnen assisteren bij de oefening ‘man overboord’. Maar André heeft eerst nog een belangrijke vraag voor Janny. “Waar heb je Nhaan? Heb je die in dat pak zitten?”, aldus de komiek. “Waar heb je je hond gelaten?” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland hieronder. Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Janny's Streken: houthakken in Amsterdam-Noord voor een gevulde borrelplank Bekijk deze video » André tegen Janny in Denkend aan Holland: 'Je tas met 32 dildo's is terecht' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's