Bekijk de promo van Expeditie Robinson: "De expeditieleden zijn er klaar voor!"

Bekijk de promo van Expeditie Robinson: "De expeditieleden zijn er klaar voor!"

Donderdag 25 augustus 2022 om 17:21

Nog maar vier dagen en dan start het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Dit keer 'overleven' de kandidaten in het prachtige Maleisië. RTL heeft eerder al de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, met daarin onder anderen Marion Pauw, Dennis Wilt & Harry Piekema, vrijgegeven. Bekijk hieronder de promo met het presentatieduo Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder.

Bekijk de promo van <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;De expeditieleden zijn er klaar voor!&quot; Nog maar vier dagen en dan start het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Dit keer 'overleven' de kandidaten in het prachtige Maleisië. RTL heeft eerder al de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, met daarin onder anderen Marion Pauw, Dennis Wilt & Harry Piekema, vrijgegeven. Bekijk hieronder de promo met het presentatieduo Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson 2022: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw-Annemiek aan de bar in Vandaag Inside: "Wopke Hoekstra is schizofreen" Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's