Heleen van Royen en Johan Derksen halen uit naar Tim Hofman: "Bedroevend slecht"

Heleen van Royen en Johan Derksen halen uit naar Tim Hofman: "Bedroevend slecht"

Met veel bombarie kondigde Tim Hofman een nieuwe #BOOS-uitzending over The Voice of Holland aan, met tal van nieuwe onthullingen. Dat viel nogal tegen. Johan Derksen en Heleen van Royen hebben dan ook geen goed woord over voor Hofman. Van Royen vindt dat ze 57 minuten van haar leven heeft weggegooid en noemt de uitzending "bedroevend slecht".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Heleen van Royen</em> en Johan Derksen halen uit naar <em>Tim Hofman</em>: &quot;Bedroevend slecht&quot; Met veel bombarie kondigde Tim Hofman een nieuwe #BOOS-uitzending over The Voice of Holland aan, met tal van nieuwe onthullingen. Dat viel nogal tegen. Johan Derksen en Heleen van Royen hebben dan ook geen goed woord over voor Hofman. Van Royen vindt dat ze 57 minuten van haar leven heeft weggegooid en noemt de uitzending "bedroevend slecht". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. "Muggenziften"Ook stelt de schrijfster dat Hofman en co nu wel érg aan het "muggenziften" zijn. Derksen sluit zich bij Van Royen aan en is van mening dat Hofman alleen maar probeert te scoren. "Hij wringt zich in allerlei bochten om onthullingen te doen die helemaal geen onthullingen zijn," aldus Derksen. "Ik vind Meneer #BOOS niet zo belangrijk dat ik meteen mensen zou ontslaan omdat hij KGB'tje speelt." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Muggenziften"
Ook stelt de schrijfster dat Hofman en co nu wel érg aan het "muggenziften" zijn. Derksen sluit zich bij Van Royen aan en is van mening dat Hofman alleen maar probeert te scoren. "Hij wringt zich in allerlei bochten om onthullingen te doen die helemaal geen onthullingen zijn," aldus Derksen. "Ik vind Meneer #BOOS niet zo belangrijk dat ik meteen mensen zou ontslaan omdat hij KGB'tje speelt."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV