Bekijk 2e aflevering BOOS over schandaal The Voice en rol John de Mol

Bekijk 2e aflevering BOOS over schandaal The Voice en rol John de Mol

Bekijk 2e aflevering <em>BOOS</em> over schandaal <em>The Voice</em> en rol John de Mol Bekijk hier de eerste uitzending van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Donderdagmiddag (25 augustus) zet Tim Hofman de tweede aflevering van BOOS online over het schandaal rond The Voice of Holland. In een voorproefje belt hij met Paul Römer, directeur Radio en Televisie van Talpa, en vraagt om nieuw gesprek met John de Mol. Wie wist wat van wangedrag bij TVOH?De eerste uitzending van BOOS over The Voice ging over machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland, van onder meer Ali B en Jeroen Rietbergen. John de Mol gaf in die aflevering een reactie, en zei dat hij van één incident op de hoogte was in 2019. Nu zou Tim Hofman bewijs hebben dat De Mol wel van meerdere missstanden heeft geweten bij de talentenjacht. Maar wat Hofman precies onthult moet donderdagmiddag om 16.00 uur blijken… Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland en de rol van John de Mol in de video hierboven bekijken. Video: John de Mol reageert niet in BOOS-aflevering na nieuwe beschuldigingen Bekijk deze video » Paul Römer over nieuwe BOOS/The Voice-uitzending: 'We kregen transcriptie van warrig gesprek' Bekijk deze video »
TV :
Bekijk 2e aflevering BOOS over schandaal The Voice en rol John de Mol
Donderdag 25 augustus 2022 om 16:03

Bekijk hier de eerste uitzending van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland.

Donderdagmiddag (25 augustus) zet Tim Hofman de tweede aflevering van BOOS online over het schandaal rond The Voice of Holland. In een voorproefje belt hij met Paul Römer, directeur Radio en Televisie van Talpa, en vraagt om nieuw gesprek met John de Mol.

Wie wist wat van wangedrag bij TVOH?
De eerste uitzending van BOOS over The Voice ging over machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland, van onder meer Ali B en Jeroen Rietbergen. John de Mol gaf in die aflevering een reactie, en zei dat hij van één incident op de hoogte was in 2019. Nu zou Tim Hofman bewijs hebben dat De Mol wel van meerdere missstanden heeft geweten bij de talentenjacht. Maar wat Hofman precies onthult moet donderdagmiddag om 16.00 uur blijken…

Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland en de rol van John de Mol in de video hierboven bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's