Johan Derksen hekelt cancelen Winnetou: "Dadelijk gaat woke-gemeenschap Bijbel verbieden"

Johan Derksen hekelt cancelen Winnetou: "Dadelijk gaat woke-gemeenschap Bijbel verbieden"

Vrijdag 26 augustus 2022 om 08:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> hekelt cancelen <em>Winnetou</em>: &quot;Dadelijk gaat woke-gemeenschap Bijbel verbieden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen is ten einde raad nu zelfs de Winnetou-boeken, over een indiaan in de Verenigde Staten, door de woke-gemeenschap in de ban zijn gedaan. De trend begon in Duitsland en is inmiddels overgewaaid naar Nederland, maar volgens Derksen is ons land "gek aan het worden". "Ik zal tot de laatste snik vechten om de woke-gemeenschap te boycotten," aldus Derksen. "Dadelijk gaan ze de Bijbel nog verbieden!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen is ten einde raad nu zelfs de Winnetou-boeken, over een indiaan in de Verenigde Staten, door de woke-gemeenschap in de ban zijn gedaan. De trend begon in Duitsland en is inmiddels overgewaaid naar Nederland, maar volgens Derksen is ons land "gek aan het worden". "Ik zal tot de laatste snik vechten om de woke-gemeenschap te boycotten," aldus Derksen. "Dadelijk gaan ze de Bijbel nog verbieden!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's