Nieuw seizoen van Chateau Meiland vanaf maandag bij SBS6: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen van Chateau Meiland vanaf maandag bij SBS6: bekijk de eerste beelden

Vrijdag 26 augustus 2022 om 17:25

Maandag gaat bij SBS6 een nieuw seizoen van Chateau Meiland van start. Martien en Erica Meiland blikken in hun podcast alvast vooruit op de nieuwe afleveringen. Zo verklappen ze dat een verhaal draait om een hondje, daarbij hebben ze nogal een nare ervaring als ze op zoek gaan naar een vakantiehuis in Frankrijk. Ook is in deze aflevering het laatste bezoek van de familie aan de moeder van Erica te zien, die even later overleed. De Meilandjes laten bij hun verhaal ook alvast beelden zien.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland hieronder.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Nieuw seizoen van <em>Chateau Meiland</em> vanaf maandag bij SBS6: bekijk de eerste beelden Maandag gaat bij SBS6 een nieuw seizoen van Chateau Meiland van start. Martien en Erica Meiland blikken in hun podcast alvast vooruit op de nieuwe afleveringen. Zo verklappen ze dat een verhaal draait om een hondje, daarbij hebben ze nogal een nare ervaring als ze op zoek gaan naar een vakantiehuis in Frankrijk. Ook is in deze aflevering het laatste bezoek van de familie aan de moeder van Erica te zien, die even later overleed. De Meilandjes laten bij hun verhaal ook alvast beelden zien. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland hieronder. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Opvallende uitspraken van Meilandjes: "Over 5 jaar geen Chateau Meiland meer" (video) Bekijk deze video » Martien Meiland adviseert André Hazes: ‘Doe niet zo veel posts op Instagram’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's