Martien Meiland adviseert André Hazes: ‘Doe niet zo veel posts op Instagram’

Martien Meiland adviseert André Hazes: ‘Doe niet zo veel posts op Instagram’

Vrijdag 26 augustus 2022 om 16:40

In hun podcast praten Martien en Erica Meiland over André Hazes. De volkszanger liet afgelopen week weten dat hij is afgekickt en dat hij een comeback maakt. De Meilandjes zijn blij met dit positieve nieuws, maar Martien heeft wel een goede tip. “Ik geef alleen het advies aan André junior, doe nou niet zo veel posts, waarom zo veel posts op dat Instagram?”

Bekijk de video met de Meilandjes hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

Martien Meiland adviseert <em>André Hazes</em>: ‘Doe niet zo veel posts op Instagram’ In hun podcast praten Martien en Erica Meiland over André Hazes. De volkszanger liet afgelopen week weten dat hij is afgekickt en dat hij een comeback maakt. De Meilandjes zijn blij met dit positieve nieuws, maar Martien heeft wel een goede tip. “Ik geef alleen het advies aan André junior, doe nou niet zo veel posts, waarom zo veel posts op dat Instagram?” Bekijk de video met de Meilandjes hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. André Hazes stapt terug in de spotlights: "Ben professionele hulp gaan zoeken" Bekijk deze video » Shownieuws: 'Rachel Hazes is complex mens & is het aan of uit tussen André en Monique? Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's