Vanavond in Ik Vertrek XL: Ondernemen op Bonaire verloopt zwaarder dan gedacht

Vanavond in Ik Vertrek XL: Ondernemen op Bonaire verloopt zwaarder dan gedacht

Saturday 27 August 2022 om 15:45

Een onderneming starten met je familie of beste vrienden over de grens, wie fantaseert er af en toe niet over? In het nieuwe programma Ik vertrek XL, vanaf vanavond te zien op NPO 1, wordt deze droom voor twee gezelschappen werkelijkheid.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Ik Vertrek XL</em>: Ondernemen op <em>Bonaire</em> verloopt zwaarder dan gedacht Een onderneming starten met je familie of beste vrienden over de grens, wie fantaseert er af en toe niet over? In het nieuwe programma Ik vertrek XL, vanaf vanavond te zien op NPO 1, wordt deze droom voor twee gezelschappen werkelijkheid. Tekst gaat verder onder de video. BonaireRinse en Francine ruilen Nederland in voor Bonaire. Samen met zoon Jan, zijn vriendin Fabienne en bevriende aannemers Oscar en Vanessa bouwen ze vakantieappartementen. Alleen gaat alles op Bonaire net even anders dan in Nederland. "Ik had het allemaal wel wat sneller gewild", aldus Rinse. * Ik vertrek XL* is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van * Ik vertrek XL* terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek XL volgt gezelschappen in Italië en Bonaire: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Ik Vertrek XL: Ondernemen op Bonaire verloopt zwaarder dan gedacht

Bonaire
Rinse en Francine ruilen Nederland in voor Bonaire. Samen met zoon Jan, zijn vriendin Fabienne en bevriende aannemers Oscar en Vanessa bouwen ze vakantieappartementen. Alleen gaat alles op Bonaire net even anders dan in Nederland. "Ik had het allemaal wel wat sneller gewild", aldus Rinse.

* Ik vertrek XL* is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van * Ik vertrek XL* terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's