Shownieuws: Erica Meiland vertelt openhartig over afscheid van haar moeder

Shownieuws: Erica Meiland vertelt openhartig over afscheid van haar moeder

Vanaf morgen zien we een splinternieuw seizoen van Chateau Meiland op SBS6. Bart Ettekoven van Shownieuws ging bij hen op bezoek en had het onder andere over de Kerst-special van de Meilandjes. Daarnaast vertellen de Meilandjes over het diverse nieuwe seizoen: "Het wordt een serie met een lach en een traan", laat Martien weten. Erica vertelt aan Bart openhartig over het afscheid van haar moeder, dat ook aanbod komt in de serie. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Shownieuws</em>: <em>Erica Meiland</em> vertelt openhartig over afscheid van haar moeder Vanaf morgen zien we een splinternieuw seizoen van Chateau Meiland op SBS6. Bart Ettekoven van Shownieuws ging bij hen op bezoek en had het onder andere over de Kerst-special van de Meilandjes. Daarnaast vertellen de Meilandjes over het diverse nieuwe seizoen: "Het wordt een serie met een lach en een traan", laat Martien weten. Erica vertelt aan Bart openhartig over het afscheid van haar moeder, dat ook aanbod komt in de serie. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nieuw seizoen van Chateau Meiland vanaf maandag bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » ZIEN: verklapt Maxime Meiland hier een geheim over nieuw seizoen Chateau Meiland? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's