Video: Martien en Erica Meiland meten nieuw huis met 'raar meetlint'

Video: Martien en Erica Meiland meten nieuw huis met 'raar meetlint'

Vanaf maandag 29 augustus zien we een nieuw seizoen van Chateau Meiland op SBS6. Op Instagram zien we al een voorproefje van de eerste uitzending waarin Martien Meiland druk bezig is in zijn nieuwe woning. Het opmeten van de muren verloopt niet helemaal vlekkeloos: "Wat een rare meetlint." Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: Martien en Erica Meiland meten nieuw huis met 'raar meetlint' Vanaf maandag 29 augustus zien we een nieuw seizoen van Chateau Meiland op SBS6. Op Instagram zien we al een voorproefje van de eerste uitzending waarin Martien Meiland druk bezig is in zijn nieuwe woning. Het opmeten van de muren verloopt niet helemaal vlekkeloos: "Wat een rare meetlint." Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: verklapt Maxime Meiland hier een geheim over nieuw seizoen Chateau Meiland? Bekijk deze video » Shownieuws: Erica Meiland vertelt openhartig over afscheid van haar moeder Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV