Langs de Kust: Huub Stapel zit vast in de modder van brakwatergebied

Langs de Kust: Huub Stapel zit vast in de modder van brakwatergebied

Monday 29 August 2022 om 11:21

In Langs de Kust reist Huub Stapel samen met Martin Hendriksma langs de Nederlandse kust. Zaterdag kon je zien dat de twee starten in het Verdronken Land van Saeftinge, in Zeeland. Dit is het grootste brakwatergebied van Europa, en het was nogal een barre tocht. Huub komt op een gegeven moment zelfs vast te zitten in de modder…

Bekijk de beelden van Langs de Kust hieronder.

Langs de Kust is elke zaterdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Langs de Kust terugkijken bij Gids.tv.

<em>Langs de Kust</em>: Huub Stapel zit vast in de modder van brakwatergebied In Langs de Kust reist Huub Stapel samen met Martin Hendriksma langs de Nederlandse kust. Zaterdag kon je zien dat de twee starten in het Verdronken Land van Saeftinge, in Zeeland. Dit is het grootste brakwatergebied van Europa, en het was nogal een barre tocht. Huub komt op een gegeven moment zelfs vast te zitten in de modder… Bekijk de beelden van Langs de Kust hieronder. Langs de Kust is elke zaterdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Langs de Kust terugkijken bij Gids.tv. Langs de Kust met Huub Stapel vanaf 27 augustus op tv, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Op1 gemist? Huub Stapel gaat wadlopen in nieuwe serie Langs de Kust (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's