Maandag in Chateau Meiland: 'Papa, mama trekt al het behang eraf!'

Maandag in Chateau Meiland: 'Papa, mama trekt al het behang eraf!'

Maandagavond zien we in een spiksplinternieuwe aflevering van Chateau Meiland hoe Martien en Erica beginnen met klussen in hun nieuwe huis en uiteraard verloopt daar niet alles zoals eerder afgesproken. Als Maxime roept dat haar moeder al het behang eraftrekt haast Martien zich naar boven: 'Ericaaa... en jij zegt tegen mij dat we niks gaan doen.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder:

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: 'Papa, mama trekt al het behang eraf!' Maandagavond zien we in een spiksplinternieuwe aflevering van Chateau Meiland hoe Martien en Erica beginnen met klussen in hun nieuwe huis en uiteraard verloopt daar niet alles zoals eerder afgesproken. Als Maxime roept dat haar moeder al het behang eraftrekt haast Martien zich naar boven: 'Ericaaa... en jij zegt tegen mij dat we niks gaan doen.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder: Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's