Carice van Houten kijkt niet naar House of the Dragon: ‘Vind het zo’n commitment’

Carice van Houten kijkt niet naar House of the Dragon: ‘Vind het zo’n commitment’

Maandag 29 augustus 2022 om 17:10

Veel Game of Thrones-fans stonden vorige week te springen omdat eindelijk de prequel House of the Dragon wordt uitgezonden. Carice van Houten speelde de rol van Melisandre in de immens populaire serie, maar ze is nog niet gaan zitten om de nieuwe reeks te bekijken. Op zich wil ze House of the Dragon nog wel zien. “Maar ik vind het best wel een commitment ook weer”, zucht de actrice. “Het komt vast wel weer een keer. Het schijnt wel heel vet te zijn.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. De serie House of the Dragon is elke maandag met een nieuwe aflevering te zien op HBO Max.

Carice van Houten kijkt niet naar <em>House of the Dragon</em>: ‘Vind het zo’n commitment’ Veel Game of Thrones-fans stonden vorige week te springen omdat eindelijk de prequel House of the Dragon wordt uitgezonden. Carice van Houten speelde de rol van Melisandre in de immens populaire serie, maar ze is nog niet gaan zitten om de nieuwe reeks te bekijken. Op zich wil ze House of the Dragon nog wel zien. “Maar ik vind het best wel een commitment ook weer”, zucht de actrice. “Het komt vast wel weer een keer. Het schijnt wel heel vet te zijn.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. De serie House of the Dragon is elke maandag met een nieuwe aflevering te zien op HBO Max. Evert Santegoeds schrikt van Carice van Houten: 'Net LaToya Jackson' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Halina Reijn even in het land voor première Bodies Bodies Bodies Bekijk deze video »
Serie :

Actuele video's

Meer actuele video's