Britney Spears openhartig over curatorschap: "Kaal hoofd in 2007 in scene gezet"

Britney Spears openhartig over curatorschap: "Kaal hoofd in 2007 in scene gezet"

Maandag 29 augustus 2022 om 20:21

Terwijl de hele wereld wacht op een alles onthullend interview met Britney Spears publiceerde ze vannacht zelf op YouTube een audio-bestand waar ze al heel wat choquerende details naar buiten brengt over de periode dat ze onder toezicht leefde.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Britney Spears</em> openhartig over <em>curatorschap</em>: &quot;Kaal hoofd in 2007 in scene gezet&quot; Terwijl de hele wereld wacht op een alles onthullend interview met Britney Spears publiceerde ze vannacht zelf op YouTube een audio-bestand waar ze al heel wat choquerende details naar buiten brengt over de periode dat ze onder toezicht leefde. Tekst gaat verder onder de video. Snode plannenDe hele wereld dacht dat Britney Spears hartstikke gek geworden is, maar volgens de zangeres hoorde het allemaal bij de snode plannen van haar vader: "Ze hebben mij als afval behandeld! Het liefst zou ik m'n familie in de ogen willen kijken, en schreeuwen en huilen. Ik zou ze misschien zelfs in hun gezicht spugen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Britney Spears openhartig over curatorschap: "Kaal hoofd in 2007 in scene gezet"

Snode plannen
De hele wereld dacht dat Britney Spears hartstikke gek geworden is, maar volgens de zangeres hoorde het allemaal bij de snode plannen van haar vader: "Ze hebben mij als afval behandeld! Het liefst zou ik m'n familie in de ogen willen kijken, en schreeuwen en huilen. Ik zou ze misschien zelfs in hun gezicht spugen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's