Op1 gemist? Barbara Barend over recordtransfer Ajax-aanvaller Antony

Op1 gemist? Barbara Barend over recordtransfer Ajax-aanvaller Antony

Maandag 29 augustus 2022 om 22:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Ajax-speler Antony gaat waarschijnlijk voor een recordbedrag naar Manchester United. De Engelse grootmacht betaalt maar liefst 100 miljoen euro aan de Amsterdammers. Nog nooit ging een Eredivisiespeler voor zo’n bedrag weg.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Barbara Barend</em> over recordtransfer Ajax-aanvaller <em>Antony</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ajax-speler Antony gaat waarschijnlijk voor een recordbedrag naar Manchester United. De Engelse grootmacht betaalt maar liefst 100 miljoen euro aan de Amsterdammers. Nog nooit ging een Eredivisiespeler voor zo’n bedrag weg. Tekst gaat verder onder de video. RecordtransferVoetbaljournalist Barbara Barend vertelt in Op1 over de recordtransfer van Ajax-aanvaller Antony: "Hij is ervan overtuigd dat die gaat slagen. Het is echt een jongen van de straat, hij komt uit een rauwe favela en die jongens gaan voor alles." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Barbara Barend over recordtransfer Ajax-aanvaller Antony

Recordtransfer
Voetbaljournalist Barbara Barend vertelt in Op1 over de recordtransfer van Ajax-aanvaller Antony: "Hij is ervan overtuigd dat die gaat slagen. Het is echt een jongen van de straat, hij komt uit een rauwe favela en die jongens gaan voor alles."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's