CU-Kamerlid Don Ceder in Op1 over asieldeal: "Een juridisch en moreel failliete deal"

CU-Kamerlid Don Ceder in Op1 over asieldeal: "Een juridisch en moreel failliete deal"

Maandag 29 augustus 2022 om 23:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Als het aan tientallen leden van de ChristenUnie ligt, moet de partij zich terugtrekken uit de asieldeal die het afgelopen vrijdag zelf ondertekende. Het zou een juridisch en moreel failliete deal zijn. CU-Kamerlid Don Ceder vertelt in Op1 over de asieldeal.

Tekst gaat verder onder de video.

CU-Kamerlid <em>Don Ceder</em> in <em>Op1</em> over asieldeal: &quot;Een juridisch en moreel failliete deal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Als het aan tientallen leden van de ChristenUnie ligt, moet de partij zich terugtrekken uit de asieldeal die het afgelopen vrijdag zelf ondertekende. Het zou een juridisch en moreel failliete deal zijn. CU-Kamerlid Don Ceder vertelt in Op1 over de asieldeal. Tekst gaat verder onder de video. Juridische houdbaarheid"Ik denk dat de maatregelen structureel kunnen helpen, maar er staan maatregelen in die voor mij en ook de partij pijnlijk zijn", vertelt ChristenUnie-Kamerlid Don Ceder in Op1. De coalitiepartij plaatst nu al vraagtekens bij de juridische houdbaarheid van de asieldeal waar het zelf vrijdag voor tekende. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
CU-Kamerlid Don Ceder in Op1 over asieldeal: "Een juridisch en moreel failliete deal"

Juridische houdbaarheid
"Ik denk dat de maatregelen structureel kunnen helpen, maar er staan maatregelen in die voor mij en ook de partij pijnlijk zijn", vertelt ChristenUnie-Kamerlid Don Ceder in Op1. De coalitiepartij plaatst nu al vraagtekens bij de juridische houdbaarheid van de asieldeal waar het zelf vrijdag voor tekende.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's