Eddy Zoëy is emotioneel door Five Days Inside: "Tel je zegeningen" (video)

Eddy Zoëy is emotioneel door Five Days Inside: "Tel je zegeningen" (video)

Vanaf morgen, woensdag 31 augustus, start een nieuw seizoen van Five Days Inside bij RTL 5. Zoals we in de promo van Five Days Inside kunnen zien belooft het weer een heftig seizoen te worden. Eddy Zoëy vertelt in de video hieronder, vanaf een Vroeg Intensieve Neurorevalidatie-afdeling in Tilburg, over patiënten die in coma hebben gelegen.

Auto-ongeluk
Hier ontmoet Eddy onder meer een 21-jarige jongen die een auto-ongeluk ternauwernood overleefde. De verhalen van de patiënten en hun familieleden maken grote indruk op de presentator. Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is vanaf 31 augustus elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eddy Zoëy</em> is emotioneel door <em>Five Days Inside</em>: &quot;Tel je zegeningen&quot; (video) Vanaf morgen, woensdag 31 augustus, start een nieuw seizoen van Five Days Inside bij RTL 5. Zoals we in de promo van Five Days Inside kunnen zien belooft het weer een heftig seizoen te worden. Eddy Zoëy vertelt in de video hieronder, vanaf een Vroeg Intensieve Neurorevalidatie-afdeling in Tilburg, over patiënten die in coma hebben gelegen. Auto-ongelukHier ontmoet Eddy onder meer een 21-jarige jongen die een auto-ongeluk ternauwernood overleefde. De verhalen van de patiënten en hun familieleden maken grote indruk op de presentator. Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is vanaf 31 augustus elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden van een nieuw indrukwekkend seizoen Five Days Inside Bekijk deze video »
TV :
Eddy Zoëy is emotioneel door Five Days Inside: "Tel je zegeningen" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's