Ik Hou van Holland met Rob Kemps: vanaf 3 september te zien bij SBS6

Ik Hou van Holland met Rob Kemps: vanaf 3 september te zien bij SBS6

Dinsdag 30 augustus 2022 om 17:40

Ik Hou Van Holland is dit weekend weer te zien bij SBS6! Dit keer niet met Linda de Mol, maar Rob Kemps. Bekijk de eerste beelden met deze nieuwe presentator in de video hieronder.

Wisselende BN'ers
Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade zijn weer van de partij, en krijgen weer assistentie van wekelijks wisselende BN'ers en de altijd fanatieke publiektribunes. Zie de promo van het nieuwe seizoen hieronder.

Ik Hou Van Holland is vanaf zaterdag 3 september elke zaterdag om 20:30 op SBS6 te zien. Je kunt elke aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik Hou van Holland</em> met <em>Rob Kemps</em>: vanaf 3 september te zien bij SBS6 Ik Hou Van Holland is dit weekend weer te zien bij SBS6! Dit keer niet met Linda de Mol, maar Rob Kemps. Bekijk de eerste beelden met deze nieuwe presentator in de video hieronder. Wisselende BN'ersTeamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade zijn weer van de partij, en krijgen weer assistentie van wekelijks wisselende BN'ers en de altijd fanatieke publiektribunes. Zie de promo van het nieuwe seizoen hieronder. Ik Hou Van Holland is vanaf zaterdag 3 september elke zaterdag om 20:30 op SBS6 te zien. Je kunt elke aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's