Shownieuws: Johnny de Mol 12 oktober terug op tv

Shownieuws: Johnny de Mol 12 oktober terug op tv

Johnny de Mol is vanaf 12 oktober weer terug op tv, op SBS6 om precies te zijn. Evert Santegoeds weer meer: 'Hij is dan te zien in Restaurant Misverstand, het programma waarin relatief jonge mensen met een vorm van dementie een restaurant runnen met elkaar.'

'Aangifte in april'
Het is een tijd geleden dat we De Mol op tv zagen: "Dat is voor het eerst sinds hij eind april bekend maakte dat hij zou stoppen met de presentatie van HLF8 omdat er toen een anonieme aangifte tegen hem was gedaan en hij wilde afwachten wat dat allemaal teweeg zou brengen', aldus Santegoeds.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Shownieuws: <em>Johnny de Mol</em> 12 oktober terug op tv Johnny de Mol is vanaf 12 oktober weer terug op tv, op SBS6 om precies te zijn. Evert Santegoeds weer meer: 'Hij is dan te zien in Restaurant Misverstand, het programma waarin relatief jonge mensen met een vorm van dementie een restaurant runnen met elkaar.' 'Aangifte in april'Het is een tijd geleden dat we De Mol op tv zagen: "Dat is voor het eerst sinds hij eind april bekend maakte dat hij zou stoppen met de presentatie van HLF8 omdat er toen een anonieme aangifte tegen hem was gedaan en hij wilde afwachten wat dat allemaal teweeg zou brengen', aldus Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Shownieuws: Alina Zorreguieta, tante van Máxima, overleden Bekijk deze video » IJdele Quincy doet mee aan Een Jaar Van Je Leven: "Deze kleding neem ik mee" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV