IJdele Quincy doet mee aan Een Jaar Van Je Leven: "Deze kleding neem ik mee"

IJdele Quincy doet mee aan Een Jaar Van Je Leven: "Deze kleding neem ik mee"

Een van de veertig deelnemers van het nieuwe SBS6-programma Een Jaar Van Je Leven is de Rotterdammer Quincy. Hij laat alles achter zich voor dit nieuwe programma en Shownieuws gaat thuis bij hem langs. De influencer vertelt dat uiterlijk heel belangrijk voor hem is en laat zijn garderobe zien die hij meeneemt naar Een Jaar Van Je Leven. Bekijk de video met Quincy hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Op zondag 4 september zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

IJdele Quincy doet mee aan <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: &quot;Deze kleding neem ik mee&quot; Een van de veertig deelnemers van het nieuwe SBS6-programma Een Jaar Van Je Leven is de Rotterdammer Quincy. Hij laat alles achter zich voor dit nieuwe programma en Shownieuws gaat thuis bij hem langs. De influencer vertelt dat uiterlijk heel belangrijk voor hem is en laat zijn garderobe zien die hij meeneemt naar Een Jaar Van Je Leven. Bekijk de video met Quincy hieronder. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Op zondag 4 september zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kandidaat in nieuw programma Een Jaar Van Je Leven: "Ik wil twee nieuwe borsten" Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: hier gaan de deelnemers een jaar lang wonen Bekijk deze video » Een Jaar van je Leven: dit is Moraima Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's