Koffietijd over Diana-docu: "Rebelse prinses Diana droeg veel bloot en zwart"

Koffietijd over Diana-docu: "Rebelse prinses Diana droeg veel bloot en zwart"

Woensdag 31 augustus 2022 om 13:15

In de documentaire Prinses Diana, 25 jaar later, die vanavond te zien is bij Net5, blikken we terug op het leven van deze prinses. Ook Koffietijd besteedt aandacht aan de film en het leven van Diana. Bekijk een fragment van Koffietijd hieronder.

Modelessen van Diana
Ondanks haar dood al die jaren geleden, is ze tot op de dag van vandaag nog steeds een icoon, vindt Claudia Straatmans, hoofdredacteur van Nouveau. Ze vertelt de modelessen van Diana in het Koffietijd-fragment hieronder. Het was vooral zwart en bloot.

Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koffietijd</em> over <em>Diana</em>-docu: &quot;Rebelse prinses Diana droeg veel bloot en zwart&quot; In de documentaire Prinses Diana, 25 jaar later, die vanavond te zien is bij Net5, blikken we terug op het leven van deze prinses. Ook Koffietijd besteedt aandacht aan de film en het leven van Diana. Bekijk een fragment van Koffietijd hieronder. Modelessen van DianaOndanks haar dood al die jaren geleden, is ze tot op de dag van vandaag nog steeds een icoon, vindt Claudia Straatmans, hoofdredacteur van Nouveau. Ze vertelt de modelessen van Diana in het Koffietijd-fragment hieronder. Het was vooral zwart en bloot. Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden: Patrick Martens slaat vriend in het gezicht met wrap Bekijk deze video » Koffietijd: Ajouad el Miloudi vertelt over nieuwe talkshow De Sociëteit Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd over Diana-docu: "Rebelse prinses Diana droeg veel bloot en zwart"

Actuele video's

Meer actuele video's