Johan Derksen verdenkt Mark Rutte van cocaïnegebruik: "Hij heeft zijn neus vol zitten!"

Johan Derksen verdenkt Mark Rutte van cocaïnegebruik: "Hij heeft zijn neus vol zitten!"

Donderdag 1 september 2022 om 08:04

Het leven van een premier gaat niet altijd over rozen - zeker niet als er onderhandeld moet worden over koopkrachtherstel. Mark Rutte heeft in de nacht van dinsdag op woensdag niet geslapen en heeft twee "Dextrootjes" genomen voor de energie, maar Johan Derksen verdenkt de minister-president van het gebruik van cocaïne: "Hij heeft gewoon zijn neus vol zitten!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> verdenkt Mark Rutte van cocaïnegebruik: &quot;Hij heeft zijn neus vol zitten!&quot; Het leven van een premier gaat niet altijd over rozen - zeker niet als er onderhandeld moet worden over koopkrachtherstel. Mark Rutte heeft in de nacht van dinsdag op woensdag niet geslapen en heeft twee "Dextrootjes" genomen voor de energie, maar Johan Derksen verdenkt de minister-president van het gebruik van cocaïne: "Hij heeft gewoon zijn neus vol zitten!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Xtc-pilletjesVolgens Derksen heeft Rutte er de pest in dat er een grote partij cocaïne is onderschept in de Rotterdamse haven, want hij lijkt nogal geagiteerd. Even daarvoor heeft René van der Gijp al de verdenking geuit dat onze minister-president niet aan de Dextro-pilletjes, maar aan de xtc-pilletjes zit. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Xtc-pilletjes
Volgens Derksen heeft Rutte er de pest in dat er een grote partij cocaïne is onderschept in de Rotterdamse haven, want hij lijkt nogal geagiteerd. Even daarvoor heeft René van der Gijp al de verdenking geuit dat onze minister-president niet aan de Dextro-pilletjes, maar aan de xtc-pilletjes zit.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's