Op1 gemist? Zanger Tim Knol over donkere periode uit zijn leven

Op1 gemist? Zanger Tim Knol over donkere periode uit zijn leven

Woensdag 31 augustus 2022 om 23:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Zanger <em>Tim Knol</em> over donkere periode uit zijn leven Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Singer-songwriter Tim Knol bracht deze maand z'n vijfde soloalbum 'Lightyears Better’ uit. Op dit album zingt hij over een donkere periode in zijn leven. Aan tafel bij Op1 vertelde hij hoe zijn leven er toen uit zag. Op een gegeven moment vroeg hij zich af waar hij eigenlijk mee bezig was. "Het was heel erg: 6 keer per week bestelde ik broodjes bal" en "Ik dronk ook veel meer.“ Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zanger Tim Knol over donkere periode uit zijn leven

Singer-songwriter Tim Knol bracht deze maand z'n vijfde soloalbum 'Lightyears Better’ uit. Op dit album zingt hij over een donkere periode in zijn leven. Aan tafel bij Op1 vertelde hij hoe zijn leven er toen uit zag. Op een gegeven moment vroeg hij zich af waar hij eigenlijk mee bezig was. "Het was heel erg: 6 keer per week bestelde ik broodjes bal" en "Ik dronk ook veel meer.“

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's