Zien: Tim Knol zingt zijn nieuwe nummer 'Lightyears Better' live bij Op1

Zien: Tim Knol zingt zijn nieuwe nummer 'Lightyears Better' live bij Op1

Donderdag 1 september 2022 om 09:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Tim Knol</em> zingt zijn nieuwe nummer 'Lightyears Better' live bij <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Deze maand verscheen het vijfde soloalbum van singer-songwriter Tim Knol, getiteld Lightyears Better. Hij schoof aan bij Op1 om te vertellen over de radicale veranderingen in zijn leven die leidden tot deze plaat. Zo kreeg Knol een heftige wake-upcall van zijn dokter te verwerken, waarna hij het roer helemaal omgooide en gezonder ging leven. In Op1 brengt hij het titelnummer van zijn album live ten gehore. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Tim Knol zingt zijn nieuwe nummer 'Lightyears Better' live bij Op1

Deze maand verscheen het vijfde soloalbum van singer-songwriter Tim Knol, getiteld Lightyears Better. Hij schoof aan bij Op1 om te vertellen over de radicale veranderingen in zijn leven die leidden tot deze plaat. Zo kreeg Knol een heftige wake-upcall van zijn dokter te verwerken, waarna hij het roer helemaal omgooide en gezonder ging leven. In Op1 brengt hij het titelnummer van zijn album live ten gehore.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's