Oeps: geschrokken Maxime Meiland knipt eigen haar af

Oeps: geschrokken Maxime Meiland knipt eigen haar af

Tuesday 6 September 2022 om 11:04

Maxime Meiland liet onlangs op social media zien dat ze even voor kappertje had gespeeld, maar dit pakte niet goed uit: "Er ging hier iets verkeerd", schrijft de realityster erbij. Het lijkt erop dat Maxime wat klitten in haar haren had zitten. In plaats van je haar goed uitborstelen of anti-klit spray gebruiken, pakt ze de schaar. Als Maxime ziet wat ze heeft aangericht, schrikt ze toch wel een beetje. Bekijk de beelden met een geschrokken Maxime in de Shownieuws-video hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Oeps: geschrokken <em>Maxime Meiland</em> knipt eigen haar af Maxime Meiland liet onlangs op social media zien dat ze even voor kappertje had gespeeld, maar dit pakte niet goed uit: "Er ging hier iets verkeerd", schrijft de realityster erbij. Het lijkt erop dat Maxime wat klitten in haar haren had zitten. In plaats van je haar goed uitborstelen of anti-klit spray gebruiken, pakt ze de schaar. Als Maxime ziet wat ze heeft aangericht, schrikt ze toch wel een beetje. Bekijk de beelden met een geschrokken Maxime in de Shownieuws-video hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: verklapt Maxime Meiland hier een geheim over nieuw seizoen Chateau Meiland? Bekijk deze video » Shownieuws: Erica Meiland vertelt openhartig over afscheid van haar moeder Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's