Sylvie Meis in Open Kaart met Robbert Rodenburg: 'Ik hou niet van opscheppers' (video)

Sylvie Meis in Open Kaart met Robbert Rodenburg: 'Ik hou niet van opscheppers' (video)

Donderdag 1 september 2022 om 20:40

Sylvie Meis in <em>Open Kaart</em> met Robbert Rodenburg: 'Ik hou niet van opscheppers' (video) Sylvie Meis was donderdag te gast in de laatste Open Kaart van dit seizoen. Presentator Robbert Rodenburg voelde de presentatrice flink aan de tand. Meis vertelt onder andere dat ze niet houdt van opscheppers. En ze vertelt helemaal klaar te zijn met TikTok en Instagram. 'Het is alleen maar om te laten zien hoe knap je bent.' De hele aflevering van Open Kaart met Sylvie Meis is te zien op YouTube. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Sylvie Meis geniet van peperdure jetsetvakantie met Niclas (video) Bekijk deze video » Video: Sylvie Meis en Niclas Castello genieten van privéconcert Jennifer Lopez Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Sylvie Meis dineert samen met ex Rafael van der Vaart en manlief Niclas Bekijk deze video »
Talkshow :

Sylvie Meis was donderdag te gast in de laatste Open Kaart van dit seizoen. Presentator Robbert Rodenburg voelde de presentatrice flink aan de tand. Meis vertelt onder andere dat ze niet houdt van opscheppers. En ze vertelt helemaal klaar te zijn met TikTok en Instagram. 'Het is alleen maar om te laten zien hoe knap je bent.'

De hele aflevering van Open Kaart met Sylvie Meis is te zien op YouTube. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's