Kandidaten krijgen rekensom bij kick-off Een Jaar Van Je Leven: ‘Dit is een drama’

Kandidaten krijgen rekensom bij kick-off Een Jaar Van Je Leven: ‘Dit is een drama’

Vrijdag 2 september 2022 om 12:04

Zondag kun je kijken naar de kick-off van de nieuwe realityshow Een Jaar Van Je Leven. Veertig kandidaten verschijnen bij de start van het programma, maar ze krijgen gelijk een heftige uitdaging voor hun kiezen, slechts 39 van hen gaan door. Er staat een miljoen euro op het spel, dus ze moeten er wel iets voor doen. Ze krijgen een rekensom en daar hebben meerdere mensen moeite mee. ‘Ik kan niet rekenen’ en ‘dit is echt een drama’, zijn de reacties.

Bekijk de beelden van de kick-off van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Op zondag 4 september zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Kandidaten krijgen rekensom bij kick-off <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Dit is een drama’ Zondag kun je kijken naar de kick-off van de nieuwe realityshow Een Jaar Van Je Leven. Veertig kandidaten verschijnen bij de start van het programma, maar ze krijgen gelijk een heftige uitdaging voor hun kiezen, slechts 39 van hen gaan door. Er staat een miljoen euro op het spel, dus ze moeten er wel iets voor doen. Ze krijgen een rekensom en daar hebben meerdere mensen moeite mee. ‘Ik kan niet rekenen’ en ‘dit is echt een drama’, zijn de reacties. Bekijk de beelden van de kick-off van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Op zondag 4 september zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Kandidaat Babette over Een Jaar Van Je Leven: "Waar ben ik aan begonnen?" Bekijk deze video » IJdele Quincy doet mee aan Een Jaar Van Je Leven: "Deze kleding neem ik mee" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's