Het Roer Om: hoe is het nu met?: ‘De Spaanse mentaliteit is vreselijk’

Het Roer Om: hoe is het nu met?: ‘De Spaanse mentaliteit is vreselijk’

Friday 2 September 2022 om 14:24

Het Roer Om: hoe is het nu met? volgt Frank en Jean Carlos die tegenwoordig in Spanje wonen. Ze zitten ineens met 150 wijnglazen die ze niet hebben besteld en Frank doet een boekje open over de Spaanse mentaliteit. “Het is typisch Spaans, het is vreselijk. Als je iets moet organiseren, het is niet te doen. Ze bellen niet terug, ze komen niet, ze laten niets weten, laatste moment…” Toch heeft het ook wel wat volgens hem, er is namelijk geen stress…

Bekijk de video van Het Roer Om: hoe is het nu met? hieronder.

Het Roer Om: hoe is het nu met? is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het Roer Om: hoe is het nu met?</em>: ‘De Spaanse mentaliteit is vreselijk’ Het Roer Om: hoe is het nu met? volgt Frank en Jean Carlos die tegenwoordig in Spanje wonen. Ze zitten ineens met 150 wijnglazen die ze niet hebben besteld en Frank doet een boekje open over de Spaanse mentaliteit. “Het is typisch Spaans, het is vreselijk. Als je iets moet organiseren, het is niet te doen. Ze bellen niet terug, ze komen niet, ze laten niets weten, laatste moment…” Toch heeft het ook wel wat volgens hem, er is namelijk geen stress… Bekijk de video van Het Roer Om: hoe is het nu met? hieronder. Het Roer Om: hoe is het nu met? is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vanavond in Het Roer Om: Alles gaat mis in de Spaanse parkeergarage Bekijk deze video » Het Roer Om: Miranda en Robert beginnen een restaurant in Gambia (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's