Fans kritisch na kijken The Rings of Power: "Basis is rommelig en magertjes"

Fans kritisch na kijken The Rings of Power: "Basis is rommelig en magertjes"

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Lord of the Rings-fans hebben weer flink wat te bingen nu de langverwachte serie The Rings of Power eindelijk te streamen is op Prime. Het verhaal speelt zich duizenden jaren voor de The Hobbit en The Lord of the Rings af.

Tekst gaat verder onder de video.

Fans <em>kritisch</em> na kijken <em>The Rings of Power</em>: &quot;Basis is rommelig en magertjes&quot; Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Lord of the Rings-fans hebben weer flink wat te bingen nu de langverwachte serie The Rings of Power eindelijk te streamen is op Prime. Het verhaal speelt zich duizenden jaren voor de The Hobbit en The Lord of the Rings af. Tekst gaat verder onder de video. Beoordeling Gids.tvHet zijn zware schoenen om te vullen, die van Peter Jackson die alom geprezen werd om zijn werk aan de Lord of the Rings films. De serie heeft een hele andere sfeer dan de films, maar voelt tegelijkertijd eigenlijk best wel vertrouwd. De serie vliegt in sneltreinvaart over de kaart van Midden-Aarde heen en de verschillende verhaallijnen lijken aan het begin van de serie - we hebben nog maar een paar afleveringen kunnen zien - nog niet echt lekker uit de verf. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Vanaf 2 september 2022 is wekelijks een nieuwe aflevering van Lord of the Rings: The Rings of Power te streamen op Prime Video. Bekijk ook Bekijk de trailer van Lord of the Rings: The Rings of Power, vanaf.2 september te zien Bekijk deze video »
TV :
Fans kritisch na kijken The Rings of Power: "Basis is rommelig en magertjes"

Beoordeling Gids.tv
Het zijn zware schoenen om te vullen, die van Peter Jackson die alom geprezen werd om zijn werk aan de Lord of the Rings films. De serie heeft een hele andere sfeer dan de films, maar voelt tegelijkertijd eigenlijk best wel vertrouwd. De serie vliegt in sneltreinvaart over de kaart van Midden-Aarde heen en de verschillende verhaallijnen lijken aan het begin van de serie - we hebben nog maar een paar afleveringen kunnen zien - nog niet echt lekker uit de verf.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Vanaf 2 september 2022 is wekelijks een nieuwe aflevering van Lord of the Rings: The Rings of Power te streamen op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's