De Alleskunner VIPS: zoektocht naar rood veertje in bad vol kussens zorgt voor chaos

De Alleskunner VIPS: zoektocht naar rood veertje in bad vol kussens zorgt voor chaos

Zondag 4 september 2022 om 14:27

Gisteren begon het derde seizoen van De Alleskunner VIPS op SBS6. Een recordaantal van 68 meer en minder bekende Nederlanders speelt de meest spraakmakende en hilarische spellen uit de afgelopen seizoenen van De Alleskunner. Bekijk een fragment van de kussens-opdracht hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>De Alleskunner VIPS</em>: zoektocht naar <em>rood veertje</em> in bad vol kussens zorgt voor chaos Gisteren begon het derde seizoen van De Alleskunner VIPS op SBS6. Een recordaantal van 68 meer en minder bekende Nederlanders speelt de meest spraakmakende en hilarische spellen uit de afgelopen seizoenen van De Alleskunner. Bekijk een fragment van de kussens-opdracht hieronder. Lees verder onder de video. Luca BorsatoDe opdracht in dit programma is simpel: je mag niet als laatste eindigen, want dan lig je uit het spel. In het spel hierboven moeten de bekende Nederlanders een rood veertje zoeken in de kussens. Tot de BN'ers behoren onder anderen Brace, Josje Huisman, Luca Borsato, Niels Gomperts en Tony Star. Het nieuwe seizoen van De Alleskunner is vanaf 3 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook NOS Jeugdjournaal interviewt Juvat Westendorp: "Ik sport wel een beetje" Bekijk deze video » De Alleskunner VIPS: dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Bekijk deze video »

Luca Borsato
De opdracht in dit programma is simpel: je mag niet als laatste eindigen, want dan lig je uit het spel. In het spel hierboven moeten de bekende Nederlanders een rood veertje zoeken in de kussens. Tot de BN'ers behoren onder anderen Brace, Josje Huisman, Luca Borsato, Niels Gomperts en Tony Star.

Het nieuwe seizoen van De Alleskunner is vanaf 3 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's