Zien: Marlijn Weerdenburg zingt 'Candle in the Wind' live bij Humberto voor prinses Diana

Zien: Marlijn Weerdenburg zingt 'Candle in the Wind' live bij Humberto voor prinses Diana

Monday 5 September 2022 om 08:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Marlijn Weerdenburg</em> zingt 'Candle in the Wind' live bij <em>Humberto</em> voor prinses Diana Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Marlijn Weerdenburg vertolkte prinses Diana in de succesvolle musical Diana en Zonen, waaruit blijkt dat ze ook een uitstekende zangeres is. Dat liet ze zondagavond opnieuw horen bij Humberto. Ter ere van prinses Diana, die vijfentwintig jaar geleden overleed, zong Weerdenburg het iconische lied 'Candle in the Wind' van Elton John. Dit nummer zong de pianist bij de uitvaart van Diana, waarna het één van de bestverkochte singles uit de muziekgeschiedenis werd. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Marlijn Weerdenburg zingt 'Candle in the Wind' live bij Humberto voor prinses Diana

Marlijn Weerdenburg vertolkte prinses Diana in de succesvolle musical Diana en Zonen, waaruit blijkt dat ze ook een uitstekende zangeres is. Dat liet ze zondagavond opnieuw horen bij Humberto. Ter ere van prinses Diana, die vijfentwintig jaar geleden overleed, zong Weerdenburg het iconische lied 'Candle in the Wind' van Elton John. Dit nummer zong de pianist bij de uitvaart van Diana, waarna het één van de bestverkochte singles uit de muziekgeschiedenis werd.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's